Sevilen dizinin kanalı mı değişiyor?

Kurtlar Vadisi ’nin doğduğu kanal olan Show TV’ye geçeceğini iddia edilerek  ATV ekranlarından ayrılacağını ifade etti.Ekranlarda onuncu yılını dolduran ve reyting rekorları kırmaya devam eden dizinin yapım şirketi Pana Film ile ATV arasında problemler ol

Kurtlar Vadisi ’nin doğduğu kanal olan Show TV’ye geçeceğini iddia edilerek  ATV ekranlarından ayrılacağını ifade etti.

Ekranlarda onuncu yılını dolduran ve reyting rekorları kırmaya devam eden dizinin yapım şirketi Pana Film ile ATV arasında problemler olduğunu vurgulayan Eyüboğlu, Show TV’nin Kurtlar Vadisi Pusu’yu transfer için harekete geçtiğini yazdı. İşte Ali Eyüboğlu’nun o yazısından ilgili bölüm şöyle:

Yaşadığı reyting sorununa köklü çözümler arayan Show TV, “Kurtlar Vadisi Pusu”yu transfer etmekte kararlı. “Kurtlar Vadisi Pusu”nun yapımcıları da dizinin doğduğu kanala geçmeye niyetli. Pana Film, “Kurtlar Vadisi Pusu”yu Show TV’ye geçirme kararını, ATV’nin sahip değiştirmesini dayanak göstererek mi veya kanalın ödemelerini aksatması halinde mi verecek ya da yoksa sezon sonunu mu bekleyecek, bunu zaman gösterecek.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri