Justin Bieber'in yolunda öldü!

Kanadalı ünlü şarkıcı Justin Bieber'ın beyaz Ferrari otomobilinin peşine düşen magazin fotoğrafçısı kaza yaptı.ABD’nin Los Angeles kentinde ünlü pop şarkıcısı Justin Bieber’a ait olan Ferrari marka otomobilin peşine düşen bir paparazzi meydana gelen kazad

Kanadalı ünlü şarkıcı Justin Bieber'ın beyaz Ferrari otomobilinin peşine düşen magazin fotoğrafçısı kaza yaptı.

ABD’nin Los Angeles kentinde ünlü pop şarkıcısı Justin Bieber’a ait olan Ferrari marka otomobilin peşine düşen bir paparazzi meydana gelen kazada yaşamını yitirdi.Los Angeles polisi arabayı kullanan kişinin Bieber olmadığını açıklarken otomobili incelemeye aldı.

Los Angeles Times gazetesinin haberine göre içinde ünlü şarkıcının olduğunu sandığı otomobili takip eden magazin fotoğrafçısı Bieber’ı görüntülemek için aracından indi.

Beyaz otomobilin tekrar hareket ettiğini gören fotoğrafçı aracına dönmek için yola atladığında bir arabanın altında kaldı.

Görgü tanıkları aracı sürenin Bieber olmadığını söyledi. Kimliği belirlenemeyen paparazzinin kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdiği bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Medya Haberleri