Nusret cinsel organının gözüktüğü video yayınladı! Nusret Gökçe kimdir

Ünlü kasap Nusret Gökçe bu kez skandal paylaşımıyla gündemde. Bornozuyla yatağa atlayan Nusret Gökçe'nin cinsel organı gözüktü... Ünlü isim sosyal medyanın diline düştü. Nusret Gökçe kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte detaylar

Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla gündeme gelen ve dünya çapında üne kavuşan kasap Nusret Gökçe cinsel organın gözüktüğü videoyu paylaştı. Bornozuyla yatağa atlayan Nusret'in iç çamaşırsız olduğu gözüktü.

İnstagram'da  30,7 milyon takipçisi olan Nusret Gökçe burada otel odasından video yayınladı. Önce küvette görünen Nusret daha sonra bornozla yatağa atladı. Ne olduysa bu anda oldu ve yatağa atlayan Nusret Gökçe'nin cinsel organı gözüktü.  Gökçe'nin kısa sürede 565 bin görüntülenme alan videosuna "Yatağa atlarken altında bir şey yok mu", "İyi de frikik verdin", "Her şeyin gözüküyor kaldır bunu" ve "Terbiyesizliğin lüzumu yok" gibi yorumlar yapıldı. Takipçilerinin binlerce yorum yapıp uyardığı Nusret, videosunu henüz yayından kaldırmadı.

NUSRET GÖKÇE KİMDİR?

9 Ağustos 1983'te Erzurum'da dünyaya gelen Nusret Gökçe'nin babası madenci annesi ev hanımıdır ve 4 kardeşi vardır. İki yaşında Kocaeli'ne taşındı ve burada eğitim hayatına başladı. 6. sınıfta okulu bırakmak zorunda kaldı ve bir kasapta çıraklık yapmaya başladı.

2010 yılına gelindiğinde Nusr-et Steakhouse adında markasını oluşturdu. 2017 yılında ise yaptığı tuz dökme hareketiyle sosyal medyada adeta patlama yaparak dünya çapında üne kavuştu. "Osmanlı Bifteği" adındaki videosundaki tuz dökme hareketiyle sadece İnstagram'da 10 milyon görüntüleme elde etti ve adını dünyaya duyurdu. Bu gelişme sonrasında Nusret hızla büyüdü ve çok sayıda ünlüyü restoranında ağırladı. 

Gökçe, aşçı ve lokantacı olarak deneyim kazanmak için 2007-2010 yılları arasında Arjantin ve Amerika Birleşik Devletleri de dahil olmak üzere birçok ülkeyi ziyaret etti ve yerel restoranlarda ücretsiz olarak çalıştı.Türkiye'ye döndükten sonra, Gökçe ilk restoranını 2010'da İstanbul'da açtı. Daha sonra 2014'te Dubai'de bir restoran açtı. 31 Ocak 2020 itibarıyla 14 şubeye sahiptir.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri