'Uçurtmanın Kuyruğu' perde dedi

Trabzon Seyir Tiyatrosu Yeni oyunu 'Uçurtmanın Kuyruğu' ile perde dedi.

Trabzon Seyir Tiyatrosu, Savaş Dinçel'in kaleme aldığı 'Uçurtmanın Kuyruğu' adlı oyun ile tiyatro severlerle buluştu.

Cemre Can Avcı'nın yönettiği, Çağatay Sorguç, Gülşah Kabataş, Fikret Türkoğlu, Fatih Bostan ve Bersu Şahin ile beraber sahnelediği oyun Hüseyin Kazaz Kültür Merkezi'nde ayakta alkışlandı.

Trabzon Seyir Tiyatrosu kurucularından Çağatay Sorguç, amatör tiyatroların daha iyi olabilmeleri için şehrin akademili tiyatrocularının atölye tarzı etkinliklerle yardımcı olmalarını istediklerini belirterek, "En eski sanat dallarından biri olan tiyatroyu tekrar popüler bir sosyal etkinlik haline getirilmesi için herkes elini taşın altına koyması gerek. Gençleri uzaklaştırmak yerine onlara fırsat tanıyarak gelecek nesilleri televizyonun bizlere dayattığı tek tipçilikten kurtulabilmenin en ekonomik yolu budur." dedi.

Trabzon Seyir Tiyatrosu Kurucularından Ahmet Parmak, yaptığı açıklamada "yeni sezona muhteşem bir oyunla başladık. Bu sezon içinde bir başka oyunumuzu da saheneye koyacağız. Yine komedi türünde seyredenlerin eğlenceli anlar geçireceği güzel bir oyun olacak. Bütün tiyatro severleri iki oyunumuzu da izleyemeye davet ediyorum. Gösterim tarihlerini ve yeni gelişmeleri Trabzon Seyir Tiyatrosu'nun facebook ve İnstagram sayfalarından takip edebilrisiniz" dedi. 

Önümüzdeki Oyun Tarihleri:

24 Kasım (İnşaat Mühendisleri Odası)

1 Aralık

15 Aralık

Yer: Hüseyin Kazaz Kültür Merkezi

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür/sanat Haberleri