Trabzon'da çekilen en kısa en anlamlı film

Haber61 – Sanat Haberleri – Trabzon’da çekilen ve yönetmenliğini Ömer Arslan’ın yaptığı en anlamlı kısa film, sosyal medya ve video paylaşım sitelerinde ilgi görüyor. Kısa filmde, bir suçlunun psikolojisi beyaz perdeye aktarılıyor. Filmin en can alıcı nok

Haber61 – Sanat Haberleri – Trabzon’da çekilen ve yönetmenliğini Ömer Arslan’ın yaptığı en anlamlı kısa film, sosyal medya ve video paylaşım sitelerinde ilgi görüyor. Kısa filmde, bir suçlunun psikolojisi beyaz perdeye aktarılıyor. Filmin en can alıcı noktası ise, suçluya yardım eden kişinin aynı suçu işlemesi. Kısa filmin final sahnesi ise yeni bir kurban ile son buluyor.

Türkiye, dünyada son dönemlerde cinnet, işkence ve suç sayısının artması ile gündeme geliyor. Yönetmen Aslan ve oyuncular tam bu anlamda beyaz perdeye yansıttığı kısa filmde ülke genelinde meydana gelen bir takım suçların işlenmesinde adalet sistemindeki boşlukları dile getiriyor. Kendine görev bilen birinin adaletten anlattığı kadarıyla ceza vermesini topluma aktarıyor. 

Yönetmen Ömer Arslan, Oyuncular Murat Aşar, Hüseyin Sabri Kurtuldu, Mehmet Topcuoğlu Yönetmen Yardımcısı Çağhan Bozdemir, Ses Duygu Sevim, Set Fotoğrafları Aleyna Kapucu, Gamze Kapucu

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür/sanat Haberleri