Beklenen kitap çıktı! “Trabzon’un dar sokaklarında iz bırakanlar-1”

Trabzon'un renkli simalarının hikayelerinin yer aldığı “Trabzon’un dar sokaklarında iz bırakanlar-1” kitabı çıktı.

Haber61 köşe yazarlarından, Gazeteci-Yazar Turgay Beşyıldız’ın "Trabzon’un DAR SOKAKLARINDA İZ BIRAKANLAR-1’’ adlı, ilk kitabı çıktı. 

Tadına doyamayacağınız, özlediğiniz mazide ki Trabzon’u ve hatıralarınızı yaşayacağınız "Trabzon’un DAR SOKAKLARINDA İZ BIRAKINLAR- 1" başlıklı, 300 sayfalık kitabı, yılların bilgi birikimi ve son beş yıllık çalışmanın ürünü olarak okunabilecek.

Basımı, İstanbul Ege Reklam Basım Sanatları’nda gerçekleştirilen, Trabzon Kıyı Yayıncılığın titiz ve özverili desteğiyle oluşan kitap da, eski Trabzon ve Trabzon sokaklarını arşınlamış ve kent halkı tarafından tanınan ama hikayesi bilinen ve bilinmeyen renkli simaların ve de sokak efendilerinin hayat hikayeleri mevcut.

Akıcı bir üslupla yazılan, yılların yaşanmış birikimiyle, Trabzon kentinin ve bu kadim şehrin tarihinde yaşayan ve yaşamaya devam eden renkli simaların yaşam hikayelerinin yer aldığı kitapta, bazen hüzün, bazen trajedi, bazen gözyaşı, bazen komedi, bazen kahkaha, bazen dram, bazen tebessüm ederek yaşayacağınız ve bir zaman yolculuğuna çıkacaksınız.

Bugünlerde Trabzon, Ankara ve İstanbul’da ki tüm TS CLUP Mağazalarından ve TS CLUP internet sayfası üzerinden, adrese teslim olarak da elde edebileceğiniz kitaba ayrıca Kıyı Yayıncılığın a-mail inden sonhabermatbaacilik@gmail.com ve Tel; 0.532.443 89 66 GSM ve WhatsApp üzerinden 
ve de İstanbul Ege Reklam Basım Sanatları Şti.'den de ulaşabilirsiniz.

İçinde bulunduğumuz hafta başında piyasaya çıkan “Trabzon’un DAR SOKAKLARINDA İZ BIRAKANLAR-1" beklenenin üzerinde ilgi görmesi nedeniyle, yayın evinin önümüzdeki günlerde 2. basımı yapması gündem de olacak.

Sürekli sarı basın kartı sahibi olan yazarın, söz konusu kitabının devamı niteliğini taşıyan 2'sine ait yazılar da, önümüzdeki haftalardan itibaren yazılmaya başlanacağı öğrenildi.

 

Yorum Yap
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Kültür/sanat Haberleri