Arsinliler Volkan Konak'la Çoştu

2. Arsin Fındık ve Karayemiş Festivali kapsamında Arsin İlçe Stadyumu'nda Volkan Konak muhteşem bir konser verdi.Arsin Belediyesi tarafından organize edilen festivale, Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen, Fındıklı Belediye Başkanı Metin Kul ve çok sayıda vat


2. Arsin Fındık ve Karayemiş Festivali kapsamında Arsin İlçe Stadyumu'nda Volkan Konak muhteşem bir konser verdi.

Arsin Belediyesi tarafından organize edilen festivale, Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen, Fındıklı Belediye Başkanı Metin Kul ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Arsin İlçe Stadyumu'ndaki konsere yer bulabilmek için saatler önceden gelen vatandaşlar türbinleri doldurdu, türbinlerde yer bulamayan vatandaşlar daha sonra sahanın içersine alındılar.

Volkan Konak'ın konseri öncesi “Sebahat ve Melatat” tiplemesi Arsinlilere bir şov yaptılar, ardından Halk Oyunları ekibi bir gösteri yaptı, sabırsızla beklenen Volkan Konak sahneye çıktı.

Volkan Konak, bu yıl Arsin ve Of'a daha önceden söz verdiğini belirterek, “Maçka Festivaline bu yıl katılamadım, Maçkalılar bana darılırsa darılsınlar. Ama Arsin Belediye Başkanı Erdem Şen'e bir sözüm vardı, onu yerine getirmeliydim” dedi.

Volkan Konak, daha sonra birbirinden güzel parçalarını sırasıyla seslendirdi. Stadyumu dolduran gençler, Konak'ın parçalarına ayakta eşlik ettiler. Kalabalık vatandaş topluluğunu karşısında bulan Volkan Konak, ”2. Festivaliniz olmasına rağmen çok harikasınız. Bir orkestra gibi bana eşlik ediyorsunuz. Başkana seslenerek, yoksa bunlara prova mı yaptırdın, bu muhteşem insanları bir araya getirdiğiniz için sizleri kutluyorum” diye konuştu.
Konak, 3 saat sahnede kaldı, festival havai fişek gösterilerinin ardından sona erdi.

Selahattin AYDINLI / haber61.net


İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Kültür/sanat Haberleri