İşte en çok tercih edilen 5 dekorasyon tarzı

Siz en çok hangisine yakınsınız? İşte popüler tarzlar...

Çoğunlukla birçok kişi hangi dekorasyon tarzına sahip olduğu bilmiyor. Fakat dünya genlinde en çok tercih edilen 5 dekorasyon tarzı yer almakta. İşte en çok tercih edilen 5 dekorasyon stili...

Geleneksel dekorasyon

Geleneksel dekorasyon birçok insanın vazgeçemediği stillerde sadece biri. Denenmiş ve gerçek klasikleri sevenler bu dekorasyondan vazgeçemiyor.



Bohem dekorasyon

Ünlü mimar ve tasarımcı Lemieux'a göre: "Evimizde katmanlı ve desenli bir hava yaratmak, bizlere dünyanın her yerindeki pazarlardan ya da butiklerden alışveriş yapıyormuşuz gibi bir his katıyormuş." Bu hissi bohem dekorasyon ile sağlayabilirsiniz.

Modern dekorasyon

Yine dünyada birçok insan evinde düz çizgiler ve nötr tonlar kullanmayı seviyor. Özellikle bu stili çağdaş ve modern dekorasyon ile elde ediyorlar.



Orta yüzyıl dekorasyon

Modern dekorasyonu peşinden orta yüz yıl stili takip ediyor. İknoik dönemfen tasarlanan bu dekorasyon,modern çizginin organik şekillerle birleştiğini bize gösteriyor. Özellikle deri ve kontra plakmalzemelerini içeriyor.


Kıyı-sahil dekorasyonu

Son olarak kıyı veya sahil dekorasyonu en çok kullanılan stiller arasında yer alıyor. Özellikle sahilde bir eviniz varsa ve mavi rengiyle öne çıkmasını istiyorsanız bu görünüm çok hoşunuza gidecektir. Daha rahat ve açık renkli ahşaplar ile stilinizi ortaya çıkarabilirsiniz. 

(pembenar)
 

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Kadın Haberleri