Uçak Bileti

Hava yolu şirketi ve seyahat acentesi tarafından her gün çok sayıda satılan uçak biletleri, firmalar arasında bir rekabet ortamı oluşturmaktadır.

Şehirlerarası ya da uluslararası yolculukların hava yolu üzerinden gerçekleşmesi için bir hava yolu şirketi ya da seyahat acentesinden satın alınan belge ya da elektronik kayda uçak bileti denmektedir. Hava yolu şirketi ve seyahat acentesi tarafından her gün çok sayıda satılan uçak biletleri, firmalar arasında bir rekabet ortamı oluşturmaktadır. Ucuz uçak bileti satın alarak seyahat etmek isteyenler, Türkiye’de faaliyet gösteren hava yolu şirketlerinin ya da seyahat acentelerinin sunduğu fiyatları ve uçak sefer saatlerini bir sayfada toplayan Bilet Dükkanı’nı ziyaret ederek, diledikleri güzergah için uçak bileti satın alabilirler. Geliştirilmiş filtreleme alanı ile çeşitli imkanlar sunan, sektörün önde gelen kuruluşları arasında yer alan Bilet Dükkanı üzerinden yapacağınız sorgulamalarda THY bilet, Pegasus bilet, AnadoluJet bilet gibi birçok hava yolu şirketinin uçak bileti fiyatlarına ulaşabilirsiniz. Sitemiz üzerinden yurt içi ve yurt dışı uçuşlarında fiyat karşılaştırması da yapabilirsiniz. Size en uygun uçak bileti fırsatları için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Uçak Bileti Nasıl Alınır?

Hızlı ve güvenilir ulaşımın en iyi alternatiflerinden biri olan hava yolu ulaşım için ihtiyaç duyulan uçak bileti, hava yolu şirketleri ve seyahat acenteleri tarafından satışa sunuluyor. Uçak biletinin nasıl alınacağını merak edenler, konuyla ilgili araştırmalarda bulunuyor. Türkiye’de faaliyet gösteren çok sayıda hava yolu şirketinin uçak sefer saatlerini ve bilet fiyatlarını tek sayfada listeleyen ve karşılaştırma imkanı sunan Bilet Dükkanı, geliştirilmiş filtreleme alana sayesinde dilediğiniz gün ve tarih için en uygun uçak biletini hızlı bir şekilde bulmanızı sağlıyor. Sitemiz üzerinden uçak bileti satın almak isterseniz, ana sayfada yer alan ‘Uçak Bileti’ seçeneğine tıklamanız, karşınıza çıkan arama motoruna yolculuk yapmak istediğiniz lokasyon ve tarih bilgilerini girmeniz gerekiyor.

Gidiş saati, aktarma durumu, havalimanı seçenekleri, hava yolu şirketi, yolculuk süresi, bagaj ve fiyat bilgilerini detaylı bir şekilde ekleyebileceğiniz filtreleme alanımız, uçak bileti satın alım işlemlerinizi daha hızlı bir şekilde gerçekleştirmenizi sağlıyor. Bilet Dükkanı ana sayfası üzerinden gerçekleştirebildiğiniz uçak bileti alım işlemleri, filtreleme alanlarının eksiksiz doldurulması durumunda ‘Ödeme Sayfası’na otomatik olarak yönlendirmektedir. Bu alanda banka kartı ya da kredi kartı bilgilerinizi girerek uçak bileti satın alabilirsiniz. İstenilen bilgileri eksiksiz olarak girmiş olduğunuzdan emin olmanız gerekir. Uçak bileti satın alma işleminizin tamamlanması durumunda uçak bileti bilgileriniz SMS ve e-posta yoluyla tarafınıza gönderilmektedir.

Satın aldığınız uçak biletini iade etmek için Bilet Dükkanı ana sayfası üzerinde yer alan ‘Canlı Yardım’ butonuna tıklamalı ve müşteri temsilcilerimiz ile iletişime geçmelisiniz. Yurt içi ve yurt dışı seyahatleriniz için THY bilet, Pegasus bilet ve AnadoluJet bilet gibi ucuz uçak bileti fırsatlarımızı yakından takip etmek için mobil uygulamalarımızı indirebilirsiniz.

Online Check-In İşlemi Nedir, Nasıl Yapabilirim?

Herhangi bir havayolu firmasına ya da seyahat acentesine gitmeden, uçakta yer belirlemek için yapılması gereken işlemlerin hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleşmesini sağlayan online işlemlere, online check-in işlemi adı verilmektedir. Online check-in işlemlerinde koltuk seçimi yaparken, ek hizmetlerden satın alma, bagaj teslimi gibi imkanlardan da yararlanılabilmektedir. Geliştirilmiş filtreleme alanı ve mobil uygulamaları ile kaliteli hizmetler sunan Bilet Dükkanı, uçak bileti satın alma ve online check-in işlemlerinde hızlı ve güvenilir alışveriş fırsatı sunuyor.

Online check-in işlemleri için Bilet Dükkanı web sitesi ve mobil uygulamalarımızda bulunan check-in sayfası ziyaret edebilirsiniz. Karşınıza çıkan filtreleme alanına, almış olduğunuz uçak bileti için tarafınıza gönderilen PNR kodu ve soyadı bilgilerinizi eksiksiz bir şekilde yazarak online check-in işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Koltuk seçimi, yiyecek-içecek ve flexi gibi paketlerden satın almanızın da mümkün olduğu sitemiz üzerinden, THY bilet, Pegasus bilet gibi uçak bileti satın alabilir, hava yolu firmalarının sağlamış olduğu ucuz uçak bileti fırsatlarından faydalanmak için sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri