Trabzonspor Yüzme kulübünden rekor

Madalyaları topladılar

30 Ekim 2016 tarihinde Trabzon'da düzenlenen 6 kulüp 250 sporcunun yarıştığı Cumhuriyet Bayramı yüzme yarışlarında dağıtılan 191 madalyanın 149'unu kazanan Trabzonspor Yüzme Kulübü Derneği madalya rekoru kırdı.

Trabzonspor Yüzme Kulübü Derneği Baş Antrenörü Hüseyin Özer, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Türkiye'de yüzmede söz sahibi olan ve Anadolu'nun lokomotifi olan Trabzonspor yüzme kulübü Derneği başarılarını arttırarak devam ettirecektir. Anadolu ve Trabzon'un tek olimpik sporcu yetiştiren kulübü Trabzonspor Yüzme Kulübüdür. Türkiye'de taraflı tarafsız herkesin ilgisi ve beğenisiyle karşılaşıyoruz, umarız Trabzon'daki yöneticilerimizde çalışan ve başarılı olan bu kulübe köstek olacağına destek olurlar. Biz sadece işimizi yapmaya devam edeceğiz.” dedi.




 

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri