Tekirdağ'dan acı haber: 1 şehit

Tekirdağ’ın Şarköy ilçesinde bir asker, kaza kurşunuyla şehit oldu.Mürefte Beldesi Jandarma Komutanlığı’nda doldur-boşalt yapıldığı sırada meydana gelen kazada, Jandarma Er Mete İmrak şehit oldu. Şehidin naaşı, Şarköy Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.K

Tekirdağ’ın Şarköy ilçesinde bir asker, kaza kurşunuyla şehit oldu.

Mürefte Beldesi Jandarma Komutanlığı’nda doldur-boşalt yapıldığı sırada meydana gelen kazada, Jandarma Er Mete İmrak şehit oldu. Şehidin naaşı, Şarköy Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kars nüfusuna kayıtlı 22 yaşındaki Er İmrak’ın ailesi ile birlikte Ankara’nın Dikmen ilçesinde ikamet ettiği kaydedildi. İmrak’ın Seren Balcı ile nişanlı olduğu, askerden sonra kendisiyle evlenmeyi planladığı öğrenildi.

Öte yandan, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin internet sitesinde, Jandarma Er Mete İmrak için Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel imzalı bir taziye mesajı yayınlandı.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri