Sevgilim Beni Böyle Beğeniyor

Bodrum tatili sırasında bikinili objektiflere yansıyan, bu fotoğrafların ardından kilo aldığı ve selülitli olduğu haberleri çıkan Pınar Altuğ, 'Ben halimden memnunum' dedi.'Benim kilom ve selülitlerim kimseyi ilgilendirmez' diyen Altuğ, şunları söyledi: '


Bodrum tatili sırasında bikinili objektiflere yansıyan, bu fotoğrafların ardından kilo aldığı ve selülitli olduğu haberleri çıkan Pınar Altuğ, 'Ben halimden memnunum' dedi.'Benim kilom ve selülitlerim kimseyi ilgilendirmez' diyen Altuğ, şunları söyledi: 'Bir kaç kilo fazlam var kabul ediyorum ama yazılanlar kadar problemli olduğumu sanmıyorum.

Ben kendisiyle barışık biriyim. Hem çevremdekiler, 'Kilo almışsın, selülitlerin var' demiyor. Siz söylüyorsunuz...' Sevgilisi Yağmur Atacan'ın hiçbir şikayeti olmadığını söyleyen Altuğ, 'Yağmur beni böyle beğeniyor' dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri