Ramazanın ilk günlerinde Trabzon'da hava nasıl olacak?

Meteoroloji 1. Bölge Müdürü Ergün Güler, yaptığı açıklamada, haziranın ilk yarısında hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin altında seyrettiğini, ancak ayın ikinci yarısından itibaren hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 3-4 derece üstüne çıktığın

Meteoroloji 1. Bölge Müdürü Ergün Güler, yaptığı açıklamada, haziranın ilk yarısında hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin altında seyrettiğini, ancak ayın ikinci yarısından itibaren hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 3-4 derece üstüne çıktığını söyledi. 

Hafta sonu yağış beklenmiyor 

Cumartesi günü ise havanın parçalı çok bulutlu geçmesinin beklendiğini dile getiren Güler, "En düşük sıcaklık 20, en yüksek sıcaklıksa 28 derece olacak" dedi. Pazar günü için de havanın parçalı bulutlu olacağını bildiren Güler, en düşük sıcaklığın 21, en yüksek sıcaklığın ise 29 derece olacağını aktardı.

Güler, sahur saatlerinde hava sıcaklığının ise 20 derecelerde olmasının beklendiğini kaydetti.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri