Parasını getirene inceleme yok!

Türkiye'nin krize karşı aldığı önlemler ilgili bilgi veren Unakıtan, yurtdışındaki vatandaşların mevduatlarını Türkiye'ye çekmek için bir kanun çıkardıklarını söyledi. Unakıtan, "Yurtdışında parası olanlar belirli bir zaman içerisinde getirdikleri takdird

Türkiye'nin krize karşı aldığı önlemler ilgili bilgi veren Unakıtan, yurtdışındaki vatandaşların mevduatlarını Türkiye'ye çekmek için bir kanun çıkardıklarını söyledi.

Unakıtan, "Yurtdışında parası olanlar belirli bir zaman içerisinde getirdikleri takdirde, ister şirketlerine ister bankaya koysunlar, sisteme sokmak şartıyla, hiç bir soru sormayacağız, inceleme yapmayacağız. Türkiye dışında kazançları olan herkes getirsin. Vergi yok, geriye dönük birşey yok. Paramıza sahip çıkacağız..." dedi.

Unakıtan, getirilecek paranın uyuşturucu, terör ve insan kaçakçılığı ile ilgili olmaması hassasiyeti taşıdıklarının da altını çizdi.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri