"Ordu valisi nerede?"

Ordu'nun Ünye İlçesi'nde yaptığı incelemelerin ardından Fatsa'ya giden Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Belediye Başkanı AKP'li Hüseyin Anlayan'ı ziyaret etti. İlçedeki tarihi ve turistik yerler hakkında bilgi alan Bakan Günay, ilçe merkezinde otog

Ordu'nun Ünye İlçesi'nde yaptığı incelemelerin ardından Fatsa'ya giden Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Belediye Başkanı AKP'li Hüseyin Anlayan'ı ziyaret etti. İlçedeki tarihi ve turistik yerler hakkında bilgi alan Bakan Günay, ilçe merkezinde otogar karşısına yapılan kültür merkezi projesini inceledi. Projeyi beğenen Bakan Günay, otogarın kaldırılarak kent dışına taşınmasını istedi. Bakan Günay, Başkan Anlayan'dan turizme açılması planlanan Çıngırt Mağarası ve Gaga Gölü ile ilgili bilgi aldı.

Daha sonra Perşembe İlçesi'nde incelemeler yapan Bakan Günay, ardından Ordu'ya gitti. İl girişinde Güzelyalı Mahallesi'nde Vali Yardımcısı Mehmet Turan Çuhadar ve İl Emniyet Müdürü Ali Ton tarafından karşılandı. Karşılama sırasında Ordu Valisi Ali Kaban'ı göremeyen Bakan Günay, Vali Yardımcısı Çuhadar'a, “Vali bey nerede?” diye sordu. Çuhadar da, “İl dışında” dedi. Bu kez Bakan Günay “Hangi il?” diye sordu. Çuhadar, “Ülke dışında” diye cevap verdi. Bu kez de Vali Kaban'ın hangi ülkede olduğunu soran Bakan Ertuğrul Günay'a, Vali Yardımcısı “Bilmiyorum” yanıtını verdi. Bunun üzerine Bakan Günay, “Ben 12'den beri buradayım. Siz neredesiniz? Vali vekili nerede?” diye sordu. Vali Yardımcısı Mehmet Turan Çuhadar, yine “Bilmiyorum” dedi. Bakan Günay da sert şekilde “Nasıl bilmiyorsunuz. En kısa zamanda valinin nerede olduğu öğrenip bana rapor yazıyorsunuz” dedi. Bakan Günay, ardından AKP il başkanlığına gitti. Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay daha sonra Belediye Başkanı DSP'li Seyit Torun'u ziyaret etti. Diğer taraftan Vali Ali Kaban'ın ülke dışına çıktığı için yerine vekil olarak Adem Yılmaz'ın baktığı belirtildi. Bakan Günay geceyi Ordu'da geçirdi.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri