Öğretmenler Vali'yi ziyaret etti

Öğretmenliğin çok kutsal bir meslek olduğunu belirten Vali Okutan, 24 Kasım tarihinin Ulu Önder Atatürk'e başöğretmenlik unvanının verildiği ve daha sonrada bu tarihin Öğretmenler Günü olarak kutlanmaya başlandığını hatırlattı. Bu tür günlerde öğretmenlik

Öğretmenliğin çok kutsal bir meslek olduğunu belirten Vali Okutan, 24 Kasım tarihinin Ulu Önder Atatürk'e başöğretmenlik unvanının verildiği ve daha sonrada bu tarihin Öğretmenler Günü olarak kutlanmaya başlandığını hatırlattı.

Bu tür günlerde öğretmenlik mesleğinin ve öğretmenlerin sorunlarını toplum içindeki yeri ve önemini bir kez daha gözden geçirme fırsatı yakaladıklarını kaydeden Vali Okutan “Her meslek kutsaldır. Ama öğretmenliğin yeri farklıdır. Çünkü öğretmenlik beşikten mezara kadar süren bir süreçtir. Bu vesile ile bütün öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü kutluyorum. Kendi öğretmenlerimi de saygı ve hürmetle anıyor, ellerinden öpüyorum” dedi.

Vali Nuri Okutan ziyarette kendisine çiçek veren öğretmenlere kitap ve kalem hediye etti.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri