Milli Savunma Bakanlığı duyurdu! Şehidimiz var

9 Şubat'ta Suriye sınırında çıkan çatışmada yaralanan Piyade Uzman Çavuş Osman Oktay, tedavi gördüğü hastanede şehit oldu. Acı haberi Milli Savunma Bakanlığı duyurdu.

Milli Savunma Bakanlığı, 9 Şubat’ta Suriye sınırında çıkan çatışmada yaralanan Piyade Uzman Çavuş Osman Oktay’ın, 13 Şubat 2025 tarihinde şehit olduğunu duyurdu.

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler'in taziye mesajına yer verildi:

"Kahraman silah arkadaşımız, 13 Şubat 2025 tarihinde şehit olmuştur. Şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah’tan rahmet; kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır diliyorum."

Yorum Yap
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri