MHP'den istifa etti CHP'ye katılacak

Antalya’da MHP’li Büyükşehir Belediye meclis üyesi ve grup sözcüsü Mustafa Reşat Oktay, partisinden istifa etti. Oktay, CHP’ye katılacağını açıkladı.  Aynı zamanda partisinden Kepez Belediye Başkan aday adayı da olan Oktay, istifasına ilişkin "Şu an istif

Antalya’da MHP’li Büyükşehir Belediye meclis üyesi ve grup sözcüsü Mustafa Reşat Oktay, partisinden istifa etti. Oktay, CHP’ye katılacağını açıkladı.
 
 
Aynı zamanda partisinden Kepez Belediye Başkan aday adayı da olan Oktay, istifasına ilişkin "Şu an istifa nedenleri üzerinden polemik, tartışma yaratacak noktada değiliz" dedi. Gerekçesini "Görünen lüzum üzerine" diyerek özetleyen Mustafa Reşat Oktay, kısa süre sonra CHP’ye katılacak. CHP’ye katılacak iddialarını "Yolumuz CHP olacak" diyerek doğrulayan Oktay, katılımın yakın bir tarihte gerçekleşeceğini kaydetti.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri