KTÜ Eski Rektörü Gözaltında

KTÜ Eski Rektörü Prof. Dr.  Kemal Gürüz'ün Ankara'nın Yıldız Semtin'de bulunan evinde de Ergenekon soruşturması kapsamında arama yapıldı. Gürüz'ün evinin arandığına ilişkin olarak kardeşinin gazetecilere bilgi verdiği öğrenildi. Arama sonrası gözaltına al

KTÜ Eski Rektörü Prof. Dr.  Kemal Gürüz'ün Ankara'nın Yıldız Semtin'de bulunan evinde de Ergenekon soruşturması kapsamında arama yapıldı. Gürüz'ün evinin arandığına ilişkin olarak kardeşinin gazetecilere bilgi verdiği öğrenildi. Arama sonrası gözaltına alınan Gürüz,  Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Ankara Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin,  Gürüz'ün evinden bir bilgisayar kasası, bir diz üstü bilgisayar ve dört poşet belge çıkardığı görüldü.  Gürüz, gözaltına alınıp emniyete götürülürken herhangi bir açıklama yapmadı.

Bu arada, Gürüz'ün evine, CHP Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Ateş ile milletvekilleri Nesrin Baytok ve Nur Serter geldi.

Gürüz'ün evinde yapılan aramada, cep telefonunun da polisler tarafından alındığı bildirildi. Gürüz'ün bilgisayarına yedeklenmeden el konulduğu iddia edildi.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri