Korkunç Bir Cinayet

Üsküdar'da hırsızlık ve yankesicilik yaptığı öne sürülen bir kişiyi öldürerek cesedini parçaladıktan sonra değişik yerlere attıkları iddia edilen biri kadın üç kişi, kesik kol ve bacaklarda yapılan inceleme sonucu yakalandı.15 Mart 2007 tarihinde Üsküdar

Üsküdar'da hırsızlık ve yankesicilik yaptığı öne sürülen bir kişiyi öldürerek cesedini parçaladıktan sonra değişik yerlere attıkları iddia edilen biri kadın üç kişi, kesik kol ve bacaklarda yapılan inceleme sonucu yakalandı.

15 Mart 2007 tarihinde Üsküdar Yavuztürk Mahallesi Çınarlıdere Caddesi kenarında siyah poşetler içinde bir erkeğe ait 2 kesik kol ile Beykoz Kavacık Küçüksu Deresi'nde bir valiz içinde 2 kesik bacak bulunmasının ardından İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince çalışma başlatıldı.

Kesik kollarda parmak izi, bacaklarda ise doku incelemesi yapılması sonucu parçaların, hırsızlık ve yankesicilik suçlarından 2 kez gözaltına alınan Müslüm Kanyılmaz'a (16) ait olduğunu belirlendi.

Bunun üzerine çalışmayı Kanyılmaz'ın arkadaş çevresi üzerinde yoğunlaştıran polis, Kanyılmaz'ın daha önce birlikte hırsızlık yaptığı arkadaşları Nazım Y. (46), Sinan A. (19) ve Beyhan T'yi (45) gözaltına aldı.

Nazım Y. ile Beyhan T'nin Üsküdar Çengelköy Havuzbaşı Mahallesi'nde beraber yaşadıkları ev ve otomobilin bagajında yapılan incelemelerde, Kanyılmaz'a ait olduğu belirlenen kan izi, cesedin parçalanmasında kullanılan 2 adet bıçak ve bir balta ile bir adet ruhsatsız tabanca bulundu.

Şubede sorguları yapılan bu kişiler, bir süre önce yankesicilik yöntemiyle birlikte cep telefonu çaldıkları Kanyılmaz'ın, yanlarından kaçarak Zonguldak'a gittiğini ve başka birinin gözetimi altında hırsızlık yapmayı planladığını söylediler.

Suçta becerikli olması nedeniyle ikna ederek yanlarına çağırdıkları Kanyılmaz'ın, 11 Mart 2007 tarihinde Üsküdar Çengelköy'deki evde aşırı derecede alkol ve uyuşturucu aldığı için öldüğünü öne süren bu kişiler, kendilerinin de Kanyılmaz'ın cesedini ortadan kaldırmak için evin banyosunda balta ve bıçakla parçaladıklarını ve parçaları farklı yerlere attıklarını itiraf ettiler.

Kanyılmaz'ı öldürdüklerini kabul etmeyen şüpheliler, şubedeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Üsküdar Adliyesi'ne gönderildi.

Kanyılmaz'ın bir dereye atıldığı belirtilen kafası ise polisin aramasına rağmen bulunam

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri