Kocaeli Gölcük'te banka soygunu: rehineler var

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde soygun amacıyla banka şubesine giren çarşaf giyen silahlı kişi, banka çalışanlarını silah tehdidiyle rehin aldı. Zanlı, çalışanları bir odaya kilitlerken, polis banka çevresinde güvenlik önlemi aldı. Polis zanlıyı rehineleri b

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde soygun amacıyla banka şubesine giren çarşaf giyen silahlı kişi, banka çalışanlarını silah tehdidiyle rehin aldı. Zanlı, çalışanları bir odaya kilitlerken, polis banka çevresinde güvenlik önlemi aldı. Polis zanlıyı rehineleri bırakması konusunda ikna etmeye çalışıyor.

1 MÜŞTERİ KAÇMAYI BAŞARDI

Gölcük ilçesinde bulunan bir banka şubesine saat 17.00 sıralarında soygun yapmak için giren çarşaflı bir kişi, elindeki tabancayla tehditler yağdırarak, çalışanları rehin aldı. Bankada büyük panik yaşanırken, soyguncu çalışanları bir odaya kilitledi. Hemen harekete geçen polis ekipleribankanın etrafında geniş güvenlik önlemleri aldı. 112 Acil Sağlık ve itfaiye ekipleri de olay yerine gönderildi. Polis içeriden kaçarak çıkmayı başaran bir müşteriden bankaya giren kişi hakkında bilgi aldı. Polis caddeyi ulaşıma kapatarak herkesi uzaklaştırdı.

"ÜZERİNDE BOMBA VAR" İDDİASI

Zanlının çok sayıda kişiyi rehin tuttuğu belirtildi. Polis ekipleri şahsı rehineleri bırakması ve teslim olması konusunda ikna etmeye çalışıyor. Öte yandan zanlının üzeride bomba olduğu iddiası üzerine bölge tamamen boşaltıldı. Bankanın önündeki cadde trafiğe kapatıldı. Bölgede heyecanlı bekleyiş devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri