Kılıçdaroğlu bu fotoğrafa itiraz etti

 Uçak kriziyle ilgili siyasi parti liderlerini Başbakanlık Resmi Konutu'na çağıran Erdoğan'ın masanın başında tek başına durması tartışılıyor.Kılıçdaroğlu, katıldığı bir programda gündeme ilişkin soruları yanıtladı. ERDOĞAN BİR TARAFTA BİZ BİR TARAFTA OLM

 

Uçak kriziyle ilgili siyasi parti liderlerini Başbakanlık Resmi Konutu'na çağıran Erdoğan'ın masanın başında tek başına durması tartışılıyor.
Kılıçdaroğlu, katıldığı bir programda gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

 
ERDOĞAN BİR TARAFTA BİZ BİR TARAFTA OLMAMIZ GEREKİRDİ

''BDP ve sizin, Başbakanla görüşmenizde fotoğraf tartışması yaşandı, bunları nasıl değerlendiriyorsunuz? Oturma düzenine ilişkin partinizden tepki aldınız mı?'' sorusu üzerine Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu:
''Tabii Sayın Demirtaş oradayken askerler var mıydı yok muydu bilmiyoruz? Biz orada olmadığımız için bunu Sayın Demirtaş'a sormak lazım. Ama bizimle ilgili fotoğraf; evet normalde Sayın Başbakan ve arkadaşlarının bir tarafta, bizim bir tarafta olmamız gerekirdi. Sunuş yapacak arkadaşlar da zaten yansı üzerinde o sunuşu yaparlardı. Fakat gittiğimizde bize ait yerler kağıt konularak belirlenmişti, biz bunu sorun yapmak istemedik o anda, sorun yapsak, 'Türkiye'nin bu kadar derdi var, bunlar hala koltuk işiyle uğraşıyor' diye bir algıyı beslemiş olurduk ve bunu doğru bulmadık o aşamada... Ama şunu söyledik, yani eğer 'bir daha böyle bir masa düzeni olursa, böyle bir toplantıya katılmayız' dedik. Bunu söyledik.''

 

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri