Karahan Çantay sorusu Sibel Can'ın moralini bozdu!

Sibel Can, eski eşi Hakan Ural'dan boşanmasına gerekçe olarak gösterilen Karahan Çantay'ın ABD'den Türkiye'ye döndüğünün ortaya çıktığı gün, İstinyePark'ta görüntülendi. Can, küçük oğlu Emir'le alışveriş yaptı.   Objektiflere keyifli pozlar veren ünlü san
Sibel Can, eski eşi Hakan Ural'dan boşanmasına gerekçe olarak gösterilen Karahan Çantay'ın ABD'den Türkiye'ye döndüğünün ortaya çıktığı gün, İstinyePark'ta görüntülendi. Can, küçük oğlu Emir'le alışveriş yaptı.
 
Objektiflere keyifli pozlar veren ünlü sanatçının morali, Karahan Çantay'la ilgili soruları duyunca kaçtı.
 
Sibel Can, tek kelime etmeden hemen otomobiline binip AVM'den ayrıldı. 

İlk yorum yazan siz olun
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri