Kapkaççıyı büyü korkutmuş

4 günde 5 cep telefonu ve 1000 lira çalan şüphelinin, çaldığı son çantadaki farklı renkte sıvılar bulunan şişeleri görünce, büyüden korkup bir süredir evinden çıkmadığı anlaşıldı.Asayiş Şube Müdürlüğü, Gasp Büro Amirliği ekipleri 22 ile 26 Haziran tarihle

4 günde 5 cep telefonu ve 1000 lira çalan şüphelinin, çaldığı son çantadaki farklı renkte sıvılar bulunan şişeleri görünce, büyüden korkup bir süredir evinden çıkmadığı anlaşıldı.

Asayiş Şube Müdürlüğü, Gasp Büro Amirliği ekipleri 22 ile 26 Haziran tarihleri arasında Kızıltoprak ve Yenigün mahallelerinde gerçekleşen 5 kapkaç olayıyla ilgili çalışma başlattı. Mağdur kadınların ve görgü tanıklarının verdiği bilgiler doğrultusunda, beyaz elektrikli bisiklet kullanarak kapkaç yapan şüphelinin eşkali belirlendi. Çevredeki çok sayıda işyerinin güvenlik kamerasını inceleyen polis, şüphelinin kaçtığı bölgeyi belirledi. 1 ay süren araştırmanın ardından şüphelinin, motosiklet ustası Ö.Y. olduğu anlaşıldı.

BÜYÜ KORKUSU DURDURMUŞ

Dün saat 07.00 sıralarında şüphelinin Konyaaltı İlçesi'ndeki evine operasyon düzenleyen polis, Ö.Y'yi gözaltına aldı. Sorgusunda olayları itiraf eden Ö.Y'nin, son olarak 26 Haziran'da bir kadının çantasını çaldığı, içerisinde farklı renkte sıvılar bulunan şişeleri görünce büyüden korkup evine saklandığı anlaşıldı. 4 günde 5 cep telefonu ve 1000 liraya yakın para çalan şüphelinin, bir süredir hiç dışarı çıkmadığı öğrenildi.

Çalıntı cep telefonlarını aldığı belirlenen 40 yaşındaki M.T de gözaltına alınırken, sorgusu tamamlanan iki zanlı adliyeye sevk edildi.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri