Hadım mı geliyor?

Bekir Bozdağ ve Abdulhamit Gül'den flaş açıklamalar! Son dakika açıklamasına göre çocuk istismarına yönelik yaptırımlar görüşülüyor

Haber61 Haber Servisi

Hükümet Sözcüsü ve Başbakan yardımcısı Bekir Bozdağ yaptığı son dakika açıklamasına göre çocuk istismarcılarına yönelik bazı yaptırımları görüştüklerini söyledi.

Bozdağ " Hadım da dahil olmak üzere bazı yaptırımları görüşüyoruz" dedi.

Ayrıca Adalet Bakanı Abdulhamit Gül de yaptığı açıklamada "Kimyasal hadım gündemimizde" ifadelerini kullandı

ADANA'DAKİ OLAY BÜYÜK YANKI UYANDIRDI! NE OLMUŞTU?

Adana’da geçen cumartesi sokak düğününde eğlenen 4 yaşındaki B.Ç. yoruldu. Annesi küçük kızı düğün evinde uyutup dışarı çıktı. Düğüne katılan komşulardan evli ve 1 çocuklu Sedat Keser (20) eve girip küçük kıza tecavüz etti. Çıplak Sedat Keser ve çocuğu gören bir kişi haber verince mahalleli sapığı yakaladı. Linç etmek istediler. Kaçmaya çalışan Sedat Keser’i polis kısa sürede yakaladı. Evde çıplak yakalanan zanlı çarşafa sarılıp sağlık kontrolüne götürülmüştü.

‘KÜÇÜK KIZ AĞLIYORDU’

Hastaneye kaldırılan küçük kız kanaması durmayınca ameliyat edildi. Tutuklanan ve başka bir ildeki hapishaneye sevk edilen zanlı tek kişilik hücreye konuldu. Evi taşlanan zanlının eşi ve çocuğu korumaya alındı. Ayakkabı boyacılığı ve hurdacılık yapan Sedat Keser “Davetli olmadığım halde düğüne gittim. Alkollüydüm. Olayı gerçekleştirdim. Kız o sırada ağlıyordu” dedi.

 

Yorum Yap
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (5)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Gündem Haberleri