Gezi Parkında son durum

Gezi Parkı'na yapılan polis müdahalesinin ardından bugün Taksim Meydanı'na araç ve yaya çıkışına izin verilmiyor. Meydanda sadece polis, gazeteci ve temizlik işçileri bulunuyor. Harbiye'de ise göstericiler ile polis arasındaki gerginlik devam ediyor Polis

Gezi Parkı'na yapılan polis müdahalesinin ardından bugün Taksim Meydanı'na araç ve yaya çıkışına izin verilmiyor. Meydanda sadece polis, gazeteci ve temizlik işçileri bulunuyor. Harbiye'de ise göstericiler ile polis arasındaki gerginlik devam ediyor
 
Polisin dün gece Gezi Parkı'nı boşaltmasının ardından sabah saatlerinden itibaren meydan araç ve yaya trafiğine kapatıldı. Belediye görevlileri bir taraftan temizlik yaparken bir taraftan da göstericiler tarafından yakılan iş makineleri kaldırılıyor. Gezi Parkı ve Taksim Meydanı tamamen polisin kontrolüne geçmiş durumda. Bir grup eylemci de Divan Otel önündeki bekleyişini sürdürüyor.
 
Gece boyunca devam eden polis gösterici çatışması sabah saatleri itibariyle yerini sakinliğe bıraktı. Gezi Parkı'na ise görevliler dışında kimsenin girişine izin verilmiyor.
 
HARBİYE'DE SICAK SAATLER
 
Kadıköy'den köprüyü geçerek Mecidiyeköy'e gelen göstericiler Harbiye'ye ulaştı. Bu bölgede polis müdahalesi ve gözaltılar devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri