'Fenerbahçe'ye saldırı DHKP-C işi'' iddiası

enerbahçe otobüsüne yapılan saldırıyla ilgili ilginç bir iddia Fransa'dan geldi. Ünlü strateji uzmanı Didier Billion, "Bu saldırıyı yapan DHKP-C'dir" dedi ve ekledi: Seçimler öncesi Türkiye'de kaos çıkarmak isteyen örgüt, Fener'den önce Adliye Sarayı'nı h

enerbahçe otobüsüne yapılan saldırıyla ilgili ilginç bir iddia Fransa'dan geldi. Ünlü strateji uzmanı Didier Billion, "Bu saldırıyı yapan DHKP-C'dir" dedi ve ekledi: Seçimler öncesi Türkiye'de kaos çıkarmak isteyen örgüt, Fener'den önce Adliye Sarayı'nı hedef seçti. Saatlerce propaganda yapıp Savcı Kiraz'ı şehit etti.
 
Çağlayan Adliyesi'nde 31 Mart'ta Savcı Mehmet Selim Kiraz'ı şehit eden DHKP-C'nin, Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüs saldırısında parmağı olduğu iddia edildi. Uluslararası ve Stratejik İlişkiler Enstitüsü (IRIS) Paris Müdür Yardımcısı Didier Billion, "Fenerbahçe'ye saldırı düzenleyen örgüt DHKP-C. Çünkü hedef, seçimler öncesi Türkiye'de kaos çıkarmak. Bu durumlarda DHKP-C ortaya çıkar ve çıktı" dedi.
 
TERÖR ÖRGÜTÜ İDDİAYI YALANLAMADI
 
Terör örgütü ise iddiayı yalanlamadı. Öte yandanSürmene Cumhuriyet Başsavcılığı, saldırıyla ilgili Nihat S. ile Emre A.'nın serbest kalmasına itiraz etti. Mahkeme ise reddetti. (Takvim)

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri