'Fatma Girik'in oğluydum şimdi eşi oldum'

 'Babalar ve Evlatlar' dizisinde izleyicinin karşısına eski bir kabadayı rolü ile çıkmaya hazırlanan Serdar Gökhan "Fatma Girik'in hem oğlu hem de sevgilisi oldum şimdi kocasını oynuyorum" dedi.Yapımcılığını Murat Tokat'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda

 

'Babalar ve Evlatlar' dizisinde izleyicinin karşısına eski bir kabadayı rolü ile çıkmaya hazırlanan Serdar Gökhan "Fatma Girik'in hem oğlu hem de sevgilisi oldum şimdi kocasını oynuyorum" dedi.
Yapımcılığını Murat Tokat'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda ise Cemal Şan'ın oturduğu 'Babalar ve Evlatlar' dizisi, yarın Star'da başlıyor. Hikayesi Mahsun Kırmızıgül'e ait dizinin başrollerinde Murat Ünalmış, Ceren Hindistan, Sinan Tuzcu, Fatma Girik, Serdar Gökhan ve Taner Barlas gibi ünlü oyuncular yer alıyor.
İki düşman ailenin birbirini ölesiye seven çocuklarının hikâyesinin anlatıldığı dizide tetik çekmeye tövbe etmiş bir kabadayının sözünü tutmak için verdiği zorlu savaş anlatılıyor.
Dizinin başrol oyuncuları rolleriyle ilgili ipuçları verdi...
-Fatma Girik (Cevher): Beni uzun süredir uzak kaldığım ekranlara bu hikaye döndürmeyi başardı. Okuduğum ilk anda yüreğime işledi. Diziyi izleyen herkes kendisinden bir şeyler bulacak.
-Serdar Gökhan (Aslan): Amacımız güzel mesajlar verip doğru aile yapısını gösterebilmek. Ben, Fatma Girik'in geçmişte hem oğlunu hem sevgilisini oynadım şimdi de kocasını oynuyorum. Kaderin bir tecellisi.
-Murat Ünalmış (Burhan): Eski bir kabadayının oğlunu oynuyorum. Babaya en çok benzeyen karakterim. Mahsun Kırmızıgül ile 4 yıldır planladığımız bir projeydi. Tam bir aile dizisi.
-Adnan Koç (Orhan): Sıradan bir mafya filmi değil, mesajı olan bir dizi.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri