Ergenekon Sanıklarına kötü haber!

13. Ağır Ceza Mahkemesi, Ergenekon davasında tahliye taleplerini değerlendirdi. Mahkeme heyeti, Veli Küçük, Levent Göktaş, Özkan Kurt, Yalçın Küçük, Kemal Kerinçsiz’in tahliye taleplerini reddetti.BAŞBUĞ TAHLİYE EDİLMİŞTİTutukluluk süresinin 5 yılla sınır

13. Ağır Ceza Mahkemesi, Ergenekon davasında tahliye taleplerini değerlendirdi. Mahkeme heyeti, Veli Küçük, Levent Göktaş, Özkan Kurt, Yalçın Küçük, Kemal Kerinçsiz’in tahliye taleplerini reddetti.

BAŞBUĞ TAHLİYE EDİLMİŞTİ

Tutukluluk süresinin 5 yılla sınırlandırılmasının ardından cezaevlerinden tahliyeler gerçekleştirilmişti. Anayasa Mahkemesi'nin kararının ardından ilk olarak eski Genelkurmay Başkanı emekli Orgeneral İlker Başbuğ tahliye edilmişti. Daha sonra ise Zirve davasında 5, KCK davasında ise 3 kişi cezaevinden çıkmıştı.

13. Ağır Ceza Mahkemesi'nin 5 yılını dolduran tutukluların tahliye edilebilir yönündeki kararı üzerine geçtiğimiz günlerde tutuklu avukatları müvekkilleri için dilekçe vermişlerdi.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri