Erdoğan,Suriyeliler için genelge

 Başbakan Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti'nin Suriyeli sığınmacılara yardım için her türlü desteği sağlayacağını bildirdi. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Suriyeli sığınmacılar için başlatılan yardım kampanyasına ilişkin yayımladığı genelgede, Türkiye Cumhuri

 

Başbakan Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti'nin Suriyeli sığınmacılara yardım için her türlü desteği sağlayacağını bildirdi.
 
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Suriyeli sığınmacılar için başlatılan yardım kampanyasına ilişkin yayımladığı genelgede, Türkiye Cumhuriyeti'nin, yardımlaşma ve dayanışma duygusuyla halkın da beklentileri doğrultusunda, muhtaç ve mağdur durumdaki Suriyeli sığınmacılara yardım için her türlü desteği sağlayacağını bildirdi. 
 
Erdoğan, bir insanlık görevi olan bu yardım kampanyasına gönüllü olarak her türlü desteğin verileceğine olan inancını da ifade etti. 
 
Başbakanlık Basın Merkezi'nin internet sitesinde yer alan açıklamada, Türkiye'de bulunan Suriyeli sığınmacılar için Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) koordinasyonunda insani yardım kuruluşları, vakıflar, dernekler, meslek kuruluşları, medya kuruluşları ve sivil toplum kuruluşlarının katılımıyla yardım kampanyası başlatıldığı anımsatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri