Deniz Feneri iddianamesi

 Ankara 3. Ağır Ceza Mahkemesi, soruşturma kapsamında aralarında Zahit Akman ve Zekeriya Karaman'ın da bulunduğu 20 sanık hakkında hazırlanan iddianamedeki suçun işlendiği yerin İstanbul olduğunu belirterek, yetkisizlik kararı vermişti. İstanbul'a gelen i

 

Ankara 3. Ağır Ceza Mahkemesi, soruşturma kapsamında aralarında Zahit Akman ve Zekeriya Karaman'ın da bulunduğu 20 sanık hakkında hazırlanan iddianamedeki suçun işlendiği yerin İstanbul olduğunu belirterek, yetkisizlik kararı vermişti. İstanbul'a gelen iddianame, İstanbul 6. Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderildi. İstanbul 6. Ağır Ceza Mahkemesi dosyayı inceledikten sonra, iddianameyi kabul ederse dava açılmış olacak. Mahkemenin, iddianameyi kabul etmeyerek kendilerinin görevli olmadığını belirtmesi durumunda ise dosya uyuşmazlığa gidecek ve Yargıtay iddianameye bakacak mahkemeyi tayin edecek.

 

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri