Burak Yılmaz'ın kazadan önceki paylaşımı

Burak Yılmaz kazadan önce bu paylaşımı yaptı.

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonsporlu Burak Yılmaz'ın içinde bulunduğu aracın İstanbul'da sabah saat 05:00 sıralarında kaza yaptığı haberi gündeme bomba gibi düştü.


Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında İstanbul'da Kasımpaşa ile karşılaşan ve müsabakayı 3-0 kazanan Trabzonsporlu futbolcu Burak Yılmaz'ın içinde bulunduğu aracın sabah saat 05:00 sıralarında kaza yaptığı öğrenildi. Görgü tanığının ifadesinde Burak'ın araçtan çıtığı ve durumunun iyi olduğu kendisini Selçuk İnan ve Olay Adın'ın bir araçla gelerek aldığı belirtildi.

BURAK YILMAZ'IN PAYLAŞIMI

Golcü oyuncunun kazadan bir kaç saat önce sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ise dikkatlerden kaçmadı. Paylaşımda Burak Yılmaz, Olcan Adın ve Selçuk İnan'ın birlikte fotoğrafları görülüyor. Bu fotoğrafın görgü tanığının ifadesini doğrular nitelikte olması dikkat çekti.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri