Bordo bereliler kamplara girdi

 Uzun bir aradan sonra ilk kez Kuzey Irak'taki PKK kamplarına sınır ötesi askeri operasyon düzenlendi. Alınan istihbarat sonrası özel kuvvetlere bağlı birlikler hava yoluyla PKK kamplarına yakın noktalara indirildi. PKK kamplarındaki nokta hedeflere gerçe

 

Uzun bir aradan sonra ilk kez Kuzey Irak'taki PKK kamplarına sınır ötesi askeri operasyon düzenlendi. Alınan istihbarat sonrası özel kuvvetlere bağlı birlikler hava yoluyla PKK kamplarına yakın noktalara indirildi. PKK kamplarındaki nokta hedeflere gerçekleştirilen operasyonları gerçekleştiren özel kuvvetlerin Türkiye'ye döndüğü kaydedildi.
 
BORDO BERELİLER 5 KM İÇERİ GİRDİ
Türk jetleri hava operasyonu gerçekleştirirken alınan istihbarat sonrasında  iki taburluk bordo bereliler kısa süreli bir operasyon yürüttü. Bölgedeki muhtemel hedeflere yönelik küçük çaplı bir operasyonda, arama tarama faaliyeti de yapıldı. Irak sınırından 5 kilometre kadar içeriye girildi. Özel kuvvetlere bağlı birliklerinin gerçekleştirdiği operasyon iki gün sürdü. 

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri