Bakan Yazıcı Trabzon'da konuştu

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Halkların Demokratik Kongresi üyeleri ve BDP milletvekillerinin Karadeniz turunu ve çıkan olayları değerlendirdi.Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Sahil Tesisleri’nde basın mensuplarıyla bir araya gelerek soruları

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Halkların Demokratik Kongresi üyeleri ve BDP milletvekillerinin Karadeniz turunu ve çıkan olayları değerlendirdi.

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Sahil Tesisleri’nde basın mensuplarıyla bir araya gelerek sorularını yanıtlayan Bakan Yazıcı, Halkların Demokratik Kongresi üyeleri ve BDP milletvekillerinin Karadeniz turu sırasında çıkan olaylarla ilgili olarak, “Keşke bunlar olmasaydı ve yaşanmasıydı” dedi.

Ülkenin en önemli sorununun terör olduğunu belirten Bakan Yazıcı, “Bu konuda fazla konuşmayacağım.

Bazı konular vardır konuşursun katkı verirsin, bazı konular vardır konuşmayarak katkı verirsin. Bu o konulardan bir tanesi. Bunlar milletvekili ve milletin vekilleri, gezer, dolaşır, konuşur. Ancak kimse de ben haksızlığa uğradım, bunun cezasını vereyim diyemez.

 Benim hemşehrilerim de bunu yapmaz. Türkiye’nin imajına zarar vermeyelim. Soğukkanlı ve serinkanlı olmak lazım” diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri