Babaya 6 Kurşun

İstanbul Pendik'te babasının annesine kötü davranarak, küfür etmesine sinirlenen 22 yaşındaki üniversite öğrencisi Oğuz Aydoğan, babası Adil Aydoğan'ı öldürdükten sonra polise teslim oldu.Kavakpınar Mahallesi eski muhtarı, inşaat ve harfiyat işleriyle uğr

İstanbul Pendik'te babasının annesine kötü davranarak, küfür etmesine sinirlenen 22 yaşındaki üniversite öğrencisi Oğuz Aydoğan, babası Adil Aydoğan'ı öldürdükten sonra polise teslim oldu.

Kavakpınar Mahallesi eski muhtarı, inşaat ve harfiyat işleriyle uğraşan Adil Aydoğan, eşi ve çocuklarıyla dün tatilden dönerek, Abdi İpekçi Caddesi, Orman Yolu Sokak, Aydoğan Apartmanı, Numara 15'teki evlerine geldi. Daha önce de sorunlar yaşadıkları ve boşanma kararı aldıkları belirtilen çift evde tartışmaya başladı. 3 çocuk babası Adil Aydoğan, iddiaya göre eşi Hatun Aydoğan'nın üzerine yürüyüp küfür etti. Karadeniz Teknik Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü 2. sınıf öğrencisi Oğuz Aydoğan, babasının annesine karşı tutumuna sinirlendi. Oğuz Aydoğan, babasının ruhsatlı tabancasını yatak odasından alıp Adil Aydoğan'a peş peşe 6 el ateş etti. Silah sesleri ve kadının çığlık seslerini duyarak gelen komşuları evin salonunda Adil Aydoğan'ın cesediyle karşılaşarak olayı polis ekiplerine bildirdi. Gelen polis ekipleri gerekli incelemeyi yaptıktan sonra cesedi Pendik Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırdı.

Oğuz Aydoğan'ın, komşularının eve girdiği sırada çıkarak sokakta gördüğü polis otosuna giderek cineyet işlediğini söyleyeyip teslim oldu. Aydoğan ifadesinde, “Annemle sık kavga ederlerdi. Annemi döver ve ağır küfürler ederdi. Bu gün de küfür edince dayanamayıp evde bulunan silahla babamı öldürdüm'' dedi. Ölen Adil Aydoğan'ın bir dönem önce Pendik Kavakpınar Mahallesi Muhtarı olduğu belirtildi.

Haber: MİLLİYET

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri