Atalay: Adalet dışına taşma vardı

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, katıldığı bir televizyon programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.Atalay, ''Özel mahkemelerde biraz adaletin dışına taşma vardı. Bu mahkemelerin havası, savcı ve hakimleri çok daha farklı davranışa da sevk edebil

Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, katıldığı bir televizyon programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Atalay, ''Özel mahkemelerde biraz adaletin dışına taşma vardı. Bu mahkemelerin havası, savcı ve hakimleri çok daha farklı davranışa da sevk edebiliyordu. Buralarda özel kadrolaşmalar olduğunu gördük, dolayısıyla bir normalleşme oluyor" dedi.

Başbakan Yardımcısı Atalay, internet düzenlemesiyle ilgili eleştirilere de cevap verdi: ''Bunu tam bir insan hakları uygulaması olarak görüyorum."

Atalay, eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'a ait görüntülerin internet sitesinden Başbakan Erdoğan'ın müdahalesiyle çıkarılmasının sağlandığını da belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri