Arınç'tan Deniz Feneri açıklaması!

YENİ KABİNENİN İLK BAKANLAR KURULU TOPLANDIYeni kabinenin ilk Bakanlar Kurulu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Başbakanlık Merkez Bina'da toplandı. Toplantının ardından Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç gazetecilerin Deniz Feneri ile ilgili sor

YENİ KABİNENİN İLK BAKANLAR KURULU TOPLANDI

Yeni kabinenin ilk Bakanlar Kurulu, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında Başbakanlık Merkez Bina'da toplandı. Toplantının ardından Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç gazetecilerin Deniz Feneri ile ilgili sorusuna yanıt verdi. Arınç şunları söyledi:

Zahid Akman ile ilgili konu RTÜK'ün kurumsal kimliğiyle ilgili değildir. Geçmişten beri tartışılan bir konudur. Deniz Feneri Derneği ile ilgili bir olay nedeniyle daha önce soruşturması yapıldı. Dün de başka kişilerle birlikte gözaltına alındı.

Bugün herhangi bir görüşme yapılmadı. Bir yargı kararı olarak görülüyor. En kısa zamanda sonuçlandırılmasını dileriz. Yargının yürüttüğü bir soruşturma kapsamında bizim herhangi bir görüş bildirmemiz mümkün değildir

 

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri