9 yaşındaki çocuk 3 hastane gezdi ama...

Torbalı'daki bir etüt merkezinde eğitim gören 9 yaşındaki çocuk, sınıf arkadaşlarıyla şakalaşırken karnını pencereye çarpma sonucu rahatsızlandı.Talihsiz çocuk yaşadığı kazanın ardından, üç hastane birden gezmesine rağmen, karın ağrısı durdurulamadı. Evin

Torbalı'daki bir etüt merkezinde eğitim gören 9 yaşındaki çocuk, sınıf arkadaşlarıyla şakalaşırken karnını pencereye çarpma sonucu rahatsızlandı.

Talihsiz çocuk yaşadığı kazanın ardından, üç hastane birden gezmesine rağmen, karın ağrısı durdurulamadı. Evine gönderilen Küçük Kadir, bir gün sonra hayatını kaybetti. Aile hastaneleri suçladı.

KARIN AĞRISI DURMAK BİLMEDİ

Olay, Torbalı'da dün meydana geldi. 3.sınıf öğrencisi 9 yaşındaki Kadir Altuntaş, önceki gün arkadaşlarıyla sınıfta şakalaşırken karnını pencereye çarptı. Karnı ağrıyan minik Kadir, öğretmenine durumu anlattı. Öğretmeni ile hastaneye giden öğrencinin muayene ve kan tahlillerinde iddiaya göre bir sonuç çıkmadı. Karın ağrısının devam etmesi nedeniyle küçük çocuk başka bir hastaneye sevk edildi. Burada da bir şey yapılamayan talihsiz çocuğun üçüncü hastaneden de "bir şeyin yok" denilerek evine gönderildiği ileri sürüldü.

Sabah uyanan Altuntaş, okula gitmek istedi. Ailesi, bir gün istirahat etmesini istediği çocuğunun, aniden rahatsızlanması nedeniyle evlerine 112 ambulans ekipleri çağırdı. Evde yapılan tüm müdahalelere rağmen 9 yaşındaki çocuk yaşamını yitirdi.

Minik Kadir'in cenazesi kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Kadir'in anneannesinde kaldığı, öz babasının ise müebbet hapis cezası aldığı öğrenildi. Anne Kader Altuntaş'ın ikinci evliliğini yaptığı ifade edildi.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri