20 PKK'lı birbirini öldürdü

Genelkurmay Başkanlığı İletişim Daire Başkanı Tuğgeneral Metin Gürak, 13 Şubat 2009'da Sinat-Haftanin bölgesinde bir araya gelen 20-25'er kişilik 2 terörist grup arasında yaşanan çatışmada, gruplardan birinden kaçan 3 teröristin diğer grup tarafından yaka

Genelkurmay Başkanlığı İletişim Daire Başkanı Tuğgeneral Metin Gürak, 13 Şubat 2009'da Sinat-Haftanin bölgesinde bir araya gelen 20-25'er kişilik 2 terörist grup arasında yaşanan çatışmada, gruplardan birinden kaçan 3 teröristin diğer grup tarafından yakalanarak infaz edilmesi üzerine iki grup arasında yeniden çıkan çatışma sonucu 20 kadar teröristin öldüğü, 20 teröristin ise yaralandığının farklı kaynaklardan öğrenildiğini bildirdi.

Tuğgeneral Gürak, benzer bir olayın bu hafta içinde Mahmur kampındaki teröristler arasında da yaşandığı bilgisinin alındığını söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri