ANADER'den Türkiye 3.'süne ödül

ANADER Türkiye 3.'sünü altınla ödüllendirdi.

Eğitime ve başarılı öğrencilere her fırsatta desteğini esirgemeyen Anader Kadın Kolları, hafızlık yarışmasında Türkiye 3.sü olan öğrenciyi altınla ödüllendirdi.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hafızlık eğitimi veren Kur’an kurslarında okuyan öğrenciler arasında düzenlenen Kur’an-ı Kerim’i Yüzünden Güzel Okuma Yarışmasında Akçaabat İlçesi Derecik Mahallesi Demirtaş Karaman Kur'an Kursu öğrencisi Merve Nur Atasoy Türkiye üçüncüsü oldu.

Havva Yetimoğlu Demir “Anader Kadın Kolları olarak amacımız dereceye giren öğrencimizi ödüllendirip teşvik etmek. Biz Merve Nur’a altın hediye verirken Kur’an Kursu’nda hafızlık eğitimi alan diğer çocuklarımıza de çeşitli hediyeler takdim ettik. Daha önce de Türkiye derecesi elde eden öğrencileri de ödüllendirmiştik. Çocuklarımız bizim en büyük hazinemiz. Onlar geleceğin emanetçileri. Eğitime katkılarımız devam edecek” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Eğitim Haberleri