NATO'ya ikmal yolu protestosu

 Çok sayıda muhalif parti ve sivil toplum örgütünün oluşturduğu Pakistan Savunma Grubu, Pazar günü Lahor kentinden başkent İslamabad'da "büyük yürüyüş" başlatacağını duyurdu. Muhalif gruptan yapılan açıklamada, hükümetin NATO ikmal yollarını yeniden açmak

 

Çok sayıda muhalif parti ve sivil toplum örgütünün oluşturduğu Pakistan Savunma Grubu, Pazar günü Lahor kentinden başkent İslamabad'da "büyük yürüyüş" başlatacağını duyurdu.

 

Muhalif gruptan yapılan açıklamada, hükümetin NATO ikmal yollarını yeniden açmakla Afganistan'da öldürülen Müslümanların günahına ortak olduğu savunularak, ikmal yollarının yeniden kapatılması istendi.

 

NATO araçlarını engellemek için her türlü yola başvuracaklarını açıklayan muhalifler, halkı Lahor ve İslamabad'da düzenlenecek protesto eylemine katılmaya çağırdı.

 

Öte yandan, dün resmen açılan Ceman sınır kapısından bugün ilk NATO aracının Afganistan'a geçtiği bildirildi.

 

Birçok yerden tehdit aldıkl

İlk yorum yazan siz olun
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri