Survivor ödül oyununu kim kazandı?

Survivor'da ödül oyunu oynandı. Peki ödül oyununu kim kazandı?

Sevilen yarışma programı Survivor'da sona doğru yaklaşılırken heyecan büyüyerek devam ediyor. Bu akşam adada ödül oyunu oynandı. Survivor ödül oyununu kim kazandı? İşte detaylar..

Survivor'da bu akşam yarışmacıları büyük bir ödül oyunu için yarıştı. Kazanan takım adada lüks bir gün geçirme hakkı kazandı. Klima,jakuzi, masaj, kuaför gibi bir çok şeyle buluşacak olan kazanan takım lüks bir akşam geçirecekti. Oynanan oyun sonunda kazanan taraf gönüllüler takımı oldu.

Sayılar iyice azaldı

Geçen hafta yapılan elemede adaya gönüllüler takımından Gökhan veda etti. Gökhan'ın da gidişiyle gönüllüler takımı 3 kişi kaldı. Takımda sadece Ogeday, Berna ve Elif kaldı. Ünülüler takımı ise 5 yarışmacıyla yawrışa devam ediyor. Sabriye, Sema, İlhan, Serhat ve Adem ünlüler takımında yola devam eden isimler oldu.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Dizi - Film - Tv Haberleri