Siyah Beyaz Aşk 17. bölüm fragmanı çıktı!

Siyah Beyaz Aşk 17. bölüm fragmanı çıktı. Sevilen dizi 16. bölümü izleyici karşısına çıkmıştı. Dizinin yeni tanıtımı da çıktı

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Siyah Beyaz Aşk bu hafta 16. bölümü ile ekranlara gelmişti. Siyah Beyaz Aşk 17. bölüm fragmanı da yayınlandı. Tanıtımda bu hafta neler olacağına dair ipuçları paylaşıldı.

Siyah Beyaz Aşk 17. bölüm fragmanı ve özeti

Aslı ile Ferhat, aşk tazeliyor; ikili arasındaki romantik dakikalar zirve yapıyor! Ferhat'ın kendisinden boşanmak istemesini kabullenemeyen Aslı, onu terk etme kararı alır. Ferhat, onu bu kararından vazgeçirmeye çalışır. Ferhat, Aslı'ya olan aşkına engel olmayacaktır ve aşkı uğruna savaşmayı göze alır. Aslı'nın kalbini yeniden kazanmayı başaran Ferhat, yaşayamadıkları anların tadını çıkarmaya başlar. Gülsüm ise Abidin ile evlilik hazırlıklarına başlar. Ailenin onayını almak isteyen Gülsüm ile Abidin'e en büyük destek beklemedikleri birinden gelecektir.

Siyah Beyaz Aşk 16. bölüm  özeti

 Aslı ve Ferhat, boşanacaklar mı? Azad Dağıstan, Ferhat'ın fikrini değiştirebilecek mi? Azad ile dertleşen Ferhat, Aslı'dan boşanacağını söyler. Boşanmak istemesinin sebebinde ise Aslı'nın zarar görmemesi olduğunu açıklar. Azad, bu konuda Ferhat ile aynı görüşte değildir ve ona yol gösterici olmak ister. Aslı ve Ferhat, birlikte son yolculuklarına mı çıkacak?

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Dizi - Film - Tv Haberleri