Seni Kimler Aldı 10. bölüm fragmanı çıktı mı?

Seni Kimler Aldı 9. bölümüyle ekranlara geldi. 10. bölüm fragmanı çıktı mı, son bölümde neler oldu? İşte detaylar

ATV'nin yeni dizileri arasında yer alan Seni Kimler Aldı 9. bölümüyle izleyiciyle buluştu. Kısa sürede beğeni toplayan dizide bu hafta yine izleyenler ekrana kilitlendi. Seni Kimler Aldı 10. bölüm fragmanı ise henüz çıkmadı. Yayınlandığında burada olacak.

Seni Kimler Aldı 9. bölüm özeti

Barış'ın öz oğlu olmadığını öğrenen Suat, tüm öfkesi ve hıncını Cahide'den çıkarır. Cahide yıllarca sakladığı sırrın aniden ortaya çıkmasıyla tarifsiz bir paniğe kapılır ve Talat'tan yardım ister. Ama Suat'ın hışmından ikisi de kurtulamaz... 

Büyük bir travma geçiren Suat gerçeği daha fazla saklayamaz ve her şeyi Barış'a anlatır.Barış'ın dünyası yıkılır. Aile dediği büyük bir yalandan ibarettir... Öğrendiklerinden sonra Barış, ne pahasına olursa olsun Zehra'ya dönmeye karar verir. Ceren, Suat'ı ailesinin gözünden iyice düşürecek bambaşka bir Oyun tezgâhlar. Bu arada Volkan, Barış'ı ortadan kaldıracak şeytani bir tuzak kurmuştur. Ancak beklemediği bir sonuçla karşılaşır ve Ceren, Volkan'ı kovar. Pişmanlık içindeki Ceren ölüme gitgide yaklaşan Barış'ın peşinden gider. Zamanında yetişip Barış'ı ölümden kurtarabilecek midir?

Geçen hafta neler olmuştu?
Aynur'un korkunç şüpheleri vardır. Bütün oklar Ceren'e yönelmiştir. Bu şüpheleri gidermek için Ceren akla hayale gelmedik bir plana başvurur.

Cahide'nin açıkladığı sırla allak bullak olan Talat, Barış'ı Ceren'den kurtarmaya yemin eder. Ceren'in ise pes etmeye niyeti yoktur. Zehra'nın Barış'tan umudunu kesmesi için şeytani bir Oyun oynar. Zehra kahrolmuş, paramparça olmuş, gözyaşları içinde çekip giderken Barış son hamlesini yapacaktır.

Bu kez Zehra'yı ikna etmeyi başarabilecek midir? Ceren, Talat'tan gelen beklenmedik bir hamleyle sarsılır. Bunun acısını çıkartmaya kararlı olan Ceren, Suat'ı da bu savaşa dâhil eder. Gülümser ve Cahide arasındaki ipler iyiden iyiye gerilmiştir. Köşeye sıkışan Gülümser, Cahide'ye karşı elindeki kozu kullanır. Banu'nun cesedi ortaya çıkacak mıdır? Bu arada ansızın Çamay Konağı'na gelen bir misafir ise Aynur'a hayatının şokunu yaşatacaktır.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Dizi - Film - Tv Haberleri