Sen Anlat Karadeniz 20 bölüm fragmanında neler oluyor?

Sen Anlat Karadeniz'in 20. bölüm fragmanı yayınlandı. Geçen haftanın ardından merakla beklenen fragmanda yine heyecan dolu gelişmeler var.

ATV'de yayınlanan ve çekimleri Trabzon'da gerçekleştirilen Sen Anlat Karadeniz son olarak 19. bölümüyle ekranlara gelmişti. Reyting rekortmeni dizi izleyenleri yine ekran başına kilitlemişti. Son bölümde Yiğit'in velayetinin babasına verilmesi şok etkisi yaratmıştı. Son olarak da Tahir'in Vedat'ın itiraf videosunu polise vermesi neler olacağını merak konusu yapmıştı. Sen Anlat Karadeniz 20. bölüm fragmanı da yayınlandı. Sevilen dizi bu hafta da merakla bekleniyor.

Sen Anlat Karadeniz 20. bölüm fragmanı

Yayınlanan fragmanda Tahir, Vedat'ın itiraf videosunu polise verdiğini Nefes'e açıklıyor. Nefes bu gelişmeye tepki gösterirken Tahir Rusya'ya gideceklerini söylüyor. Öte yandan Vedat hastaneye giderek iyileşme sürecinde olan Mercan'ı tehdit etmeye başlıyor. Ayrıca Vedat ile Nazar nikah masasına otururken Cemil de hapisten çıkıyor.

Sen Anlat Karadeniz 19. bölüm özeti
Tahir çocuklarla eve gelince, Kaleli Konağı şenlenir. Yiğit'e kavuşan Nefes onun mutluluğunu yaşarken, bir yandan da kızı olduğunu bilmediği Ceylan'la çok tatlı bir ilişki kurmaya başlar. Cümbür cemaat çaylığa gidince, tüm problemlerini unutur, güzel bir hafta sonu yaşarlar. Kaleliler için her şey iyiye gidiyor gibi görünmektedir. Ancak Deli Tahir'in, canını hiçe sayıp, çocuklarıyla Nefes'i kavuşturmasına engel olamayan Vedat, Mercan'ın da uyanmasıyla hiç olmadığı kadar köşeye sıkışmış, hiç olmadığı kadar tehlikelidir.Köşeye sıkışmış bir Vedat ne kadar ileri gidebilir? Sonunda sabrı taşan Tahir, ne kadar delirebilir? Herkesin hayatını sonsuza kadar değiştirecek büyük restleşme nedir?

Yorum Yap
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Dizi - Film - Tv Haberleri