Kanatsız Kuşlar 39. Bölüm Fragmanı - 38. Bölümde neler oldu?

Sevilen dizi Kanatsız Kuşlar 38. Bölümü ile ekranlara geldi. Herkesin merakla beklediği 39. Bölüm Fragmanı ve bütün ayrıntılar bu sayada.

ATV ekranlarında izleyici ile buluşan ve önemli bir izleyici kitlesine sahip olan Kanatsız Kuşlar 38. Bölümü ile ekranlara geldi. Herkesin heyecanla beklediği Kanatsız Kuşlar 39. Bölüm Fragmanı ve daha fazlası bu sayfada olacak.


39. Bölüm Fragmanı

Gelecek hafta yayınlanacak olan bölüme dair ipuçlarını barındıran Kanatsız Kuşlar 39. Bölüm Fragmanı yayınlandı.

38. Bölümde neler oldu?

''Hiçbir zaman senin karın olmayacağım!''

Muzaffer, Kemal'in sinsi oyunuyla yıkılmıştır. Ancak onun masum olduğuna asla inanmaz. Nefise, gözlerini açtığı andan itibaren Muzaffer'i sayıklar ve bu durum, artık gerçek yüzünü gösteren Kemal'i daha da çıldırtır.



Çocuklar, annelerinin kaçırıldığını öğrenince perişan olurlar. Cemre'nin gözü gerçekleri göremeyecek kadar kararmıştır. Zeynep, kardeşinin kararı karşısında büyük bir şok yaşamaktadır.

Ailenin üzerinde dolaşan kara bulutlar karşısında hiç kimse bir şey yapamazken Onur, inisiyatifi ele almak zorunda kalır. Ancak Emre ve Muzaffer'in arası bu kez kolay kolay düzelmeyecek şekilde açılır.

37. Bölümde neler oldu?

Nefise'yi kim kaçırdı?

Nefise, esrarengiz bir şekilde hastaneden kaçırılır. Muzaffer çıldırmıştır. Polislerle beraber iz peşinde koşarken çocuklara olayı söylememesi için Azime'yi uyarır. Azime, çocuklara Muzaffer'i de zan altında bırakacak bir yalan söyler. Ahmet, Cemre ile her şey istediği gibi gittiği için keyiflidir. Ama ne olduğunu anlamadığı bir şekilde saldırıya uğrar. Cemre eve döndüğünde Emre öfkeyle onu bekliyordur. Bu arada Onur ile Muzaffer de gerilir. Muzaffer'in Ahmet'e olan güveni Onur'u deli etmektedir. Zira şirketle ilgili kötü haberler yayanların Ahmet ile Talat olduğuna emindir. Nefise, gözlerini nihayet açar. Ancak bilmediği bir yerdedir. Uyandığında karşısında gördüğü kişi, onun için tam bir sürpriz olacaktır.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Dizi - Film - Tv Haberleri