İstanbullu Gelin 35. Bölüm Fragmanı - 34. Bölümde neler oldu?

İstanbullu Gelin 34. Bölümü ile ekranlara gelirken şimdi herkes yeni bölümde neler olacağını merakla bekliyor. İstanbullu Gelin 35. Bölüm Fragmanı ve bütün detaylar bu sayfada.

Her hafta cuma akşamları ekrana gelen İstanbullu Gelin heyecan dolu 34. Bölüm ile ekranlara geldi. İzleyicileri ekrana kilitleyen bölüm sonrasında şimdi yeni bölümde neler olacağı merakla bekleniyor. İstanbullu Gelin 35. Bölüm Fragmanı ve ayrıntılar haberimizde.


Özcan Deniz, Aslı Enver, İpek Bilgin, Salih Bademci, Dilara Aksüyek, Fırat Tanış, Özge Borak, Tamer Levent, Güven Murat Akpınar, Berkay Hardal, Murat Aygen, Neslihan Yeldan, Nergis Çorakçı, Hakan Altıner, Pelinsu Pir, Semra Dinçer, Neslihan Arslan, Fatih Koyunoğlu, Muharrem Türkseven, Ahmet Sabri Özmener, Eren balkan ve Hiraz Koyuncuoğlu’nun rol aldığı dizi 34. Bölüm ile izleyiciyle buluştu.



34. Bölümde neler oldu?

Süreyya, yıl dönümleri için Faruk’a bir sürpriz hazırlıyor.

Esma’nın itiraflarıyla konakta yer yerinden oynar. Süreyya, Faruk’u sakinleştirmek için beklenmedik bir hamle yapar. Duygusal açmazlarda olan Fikret sonunda patlar. Murat’ın kontrolsüz öfkesi tatsız bir olaya sebebiyet verir. Neşeli bir haber duyanları sevince boğar. Can, sürpriz bir isimle sonuçları çok tehlikeli olacak bir ortaklık kurar. Osman, annesinden duydukları ile yıkılır. Faruk gelen bir telefonla bunca zamandır engellemeye çalıştığı felaketin gerçekleşmiş olduğunu anlayacaktır.

35. Bölüm Fragmanı

Dizinin takipçileri yayınlanan bölüm sonrasında şimdi yeni bölümde neler olacağını öğrenmek istiyor. Yeni bölüme dair ipuçlarını verecek olan 35. Bölü Fragmanı yayınlandığında bu sayfada olacak.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Dizi - Film - Tv Haberleri