Ian Somerhalder ekranlara yine bir vampir dizisiyle dönüyor

Ünlü oyuncu Ian Somerhalder, yine bir vampir dizisinde yer alacak.

Online yayın platformu Netflix, Jonathan Maberry'nin yazdığı seriden uyarlanacak diziye onay verdiğini duyurdu. Yeni dizinin sezonu 10 bölüm sürecek ve The Vampire Diaries'de sekiz sezon boyunca yer alan Somerhalder başrolde yer alacak. Yürütücü yapımcılarının William Laurin ve Glenn Davis olduğu diziyi Brad Turner (Stargate, Stargate Atlantis) yönetecek.

V-Wars'un hikayesi gizemli bir hastalık en yakın arkadaşını diğer insanlardan beslenen cani bir avcıya döndüren Dr. Luther Swann'ın (Somerhalder) etrafında şekilleniyor. Hastalık yayıldıkça ve daha fazla insan dönüştükçe toplum birbirine düşman kesilmeye başlıyor. Doktor zamanla yarışıp neler olduğunu çözmeye çalışırken doktorun yakın arkadaşı Michael Fayne, vampirler arasında yükselerek onların güçlü lideri konumuna geliyor.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Dizi - Film - Tv Haberleri