Hekimoğlu 12. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Ekranların sevilen dizilerinden olan Hekimoğlu'nun 12. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragman ise dizinin izleyenlerini heyecanlandırdı. İşte o fragman...

Seyircileriyle her hafta salı akşamı Kanal D ekranlarında buluşan Hekimoğlu dizisinin 12.bölüm fragmanı yayınlandı. İzleyenleri yeni bölümde neler bekleyecek? İşte yeni bölüme dair tüm detaylar...

HEKİMOĞLU 12. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE HEKİMOĞLU 12. BÖLÜM ÖZETİ...

Tanık koruma programındaki bir adam Valide Atik Eğitim ve Araştırma hastanesine yatırılır. Hekimoğlu vakayla ilgilenirken, bir taraftan da ekibinden kimin kendisini Vahap’a ispiyonladığını bulmaya çalışır. İpek'in Vahap karşısında zor duruma düşmesini istemeyen Hekimoğlu kurallarını yıkar ve sekiz yıldır ilk kez beyaz önlük giyer. Fakat Hekimoğlu'nun bu hamlesine rağmen, Vahap ve Hekimoğlu arasındaki gerilim devam eder. 

Tanık koruma programındaki adamın gizlediği sır ne?

Tanık koruma programındaki bir adam Valide Atik Eğitim ve Araştırma hastanesine yatırılır. Hekimoğlu vakayla ilgilenirken, bir taraftan da ekibinden kimin kendisini Vahap'a ispiyonladığını bulmaya çalışır. Öte yandan, İpek'in Vahap karşısında zor duruma düşmesini istemeyen Hekimoğlu kurallarını yıkar ve sekiz yıldır ilk kez beyaz önlük giyer. Fakat Hekimoğlu'nun bu hamlesine rağmen, Vahap ve Hekimoğlu arasındaki gerilim devam eder.

Hekimoğlu'nu,Vahap'a kim ispiyonladı? Vahap günün sonunda İpek'i veya Hekimoğlunu gerçekten kovabilecek mi?

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Dizi - Film - Tv Haberleri