Gül Masal’ı 17. Bölümü ile final mi yapacak? Finalde neler olacak? Gül Masalı neden final yapıyor?

ATV ekranlarına gelen Gül Masalı için geri sayım başladı. Dizi 17. Bölümü ile final yapacak? Final bölümünde neler olacak?

Gül Masal’ı 17. Bölümü ile final mi yapacak? Finalde neler olacak? Gül Masalı neden final yapıyor?ATV ekranlarına gelen Gül Masalı için geri sayım başladı. Dizi 17. Bölümü ile final yapacak? Final bölümünde neler olacak?

ATV'de büyük umutlarla yayınlanmaya başlayan Gül Masalı dizisi yayından kaldırılıyor. Isparta'da çekilen dizide Gülper Özdemir, Erdem Kaynarca, Sarp Can Köroğlu ve Zehra Yılmaz'ın başrollerde oynuyordu. Erken final yapacak olan Gül Masalı'nın ekrana veda tarihi de belli oldu.

Gül Masalı, annesinin ölümüyle kendisine kalan miras sayesinde geçmişin gizli sırlarıyla karşılaşan Gonca’nın ve Isparta’nın önde gelen ailelerinden Atabey ailesinin oğlu Toprak’ın hikâyesini anlatıyor.

Projenin senaryo süpervizörlüğünü Can Sinan üstlendiği dizinin çekimleri İstanbul’da başlayarak Gül diyarı Isparta’da devam etti.

GÜL MASALI OYUNCU KADROSU

Erdem Kaynarca: Toprak Atabey

Gülper Özdemir: Gonca Aydın

Sarp Can Köroğlu: Arda Seçkin

Zehra Yılmaz: Ece Kardaş

Gülçin Hatıhan : Canan

Arif Pişkin : Tahir

Ayşenil Şamlıoğlu : Fatma

Fatma Tuğba Tutuğ

Suat Sungur

Sait Genay

Yağmur Başkurt

Serdem Paçal : Arzu

Mehmet Şeker

Bülent Düzgünoğlu : Halil

Murat Ercanlı : Hidayet

Turan Selçuk Yerlikaya

Hazal Pekgöz : Gülümser

Kaan Berk Gültekin : Mehmet

19 Haziran 2022 tarihinde ATV ekranlarında başlayan Gül Masalı’nın, yapımcılığını Efe İrvül ve Yaşar İrvül'ün üstlendiği dizinin yönetmen koltuğuna Sadullah Şentürk otururken, senaryosunu Aybars Bora Kahyaoğlu kaleme aldığı dizi ekranlara veda ediyor.

NEDEN FİNAL YAPIYOR?

Gül Masalı 17. bölüm ile 16 Ekim Pazar günü final olacak. Dizinin neden final yaptığı ile ilgili bir açıklama yapılmadı.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Dizi - Film - Tv Haberleri